MIHAI TRĂISTARIU CAUTĂ O VEDETĂ

 

* EMISIUNE - CONCURS *

 

- Editia a II - a -

 

*** REGULAMENT ***

 

 Concursul Național de Talente - " Mihai Trăistariu caută o vedetă " este cel mai mare si mai amplu concurs pe care l-a organizat Mihai Traistariu vreodata.

Competitia propriu-zisa se va desfasura ONLINE, in perioada 1 ianuarie - 31 martie 2023.

La final, juriul si publicul vor alege un castigator, cu care Mihai Traistariu va face turul televiziunilor din Romania !

Concursul se adresează tuturor, indiferent de vârstă, naționalitate sau talent. Pot fi si grupuri, trupe, ansambluri. Pot fi momente de muzica usoara, muzica populara, muzica clasica, muzica instrumentala, pot fi momente de dans sau de teatru. Intr-un cuvant, orice ar merge pe scena sau chiar intr-un videoclip, alaturi de Mihai Traistariu.

De ani de zile, eu - Mihai Trăistariu, împreună cu managera mea, Mihaela, am descoperit talente uluitoare pe meleagurile natale și nu numai.
Așa că ... ne-a venit ideea să facem ceva mai mult pentru un astfel de artist, să mișcăm lucrurile din loc.
Și-atunci ...
O dată pe an ... organizam o emisiune - concurs  ONLINE, numită sugestiv - MIHAI TRĂISTARIU CAUTĂ O VEDETĂ.

 

ETAPA I : PRESELECTIA

Vom face preselecția momentelor artistice pana pe 31 ianuarie, urmând ca, in luna februarie si inceputul lui martie, să aibă loc semifinalele și finala.
Deci ... două luni de emisiuni - concurs.
Ca să poată avea acces la aceste preselecții - orice talent de pe lumea asta - ne-am gândit să primim înscrieri de peste tot, pe bază de filmări.

Asadar, trimiteti-ne o filmare sau mai multe, reprezentand un moment artistic de pe scena sau din casa, din concursuri ori festivaluri, din concerte sau emisiuni tv ori videoclipuri cu voi.

Pentru aceasta etapa de Preselectie, admitem si PLAYBACK. Pentru Semifinala si Finala, insa, nu vom admite in concurs decat momente LIVE.
Vom avea un juriu format numai din profesioniști în domeniu. Peste 50 la numar.
La preselecții, jurații vor viziona filmările trimise de candidați și vor vorbi la fiecare concurent în parte ... despre părțile bune ... dar și despre cele mai puțin bune. Exact ca la celebrele concursuri de talent, de pe televiziunile naționale. Jurații vor nota fiecare moment în parte iar noi vom trece notele intr-un tabel.

Va urma si VOTUL PUBLICULUI ( prin SMS ) pentru etapa de Preselectie. Acesta va dura 10 zile si va conta 50% din media finala.

In urma centralizarii notelor de la juriu si a voturilor de la public ( 50 % - 50 % ) vom afla ce momente sunt suficient de bune ca să meargă în SEMIFINALA.

Momentele cu jurizarea din PRESELECTIE vor fi incarcate pe contul oficial de youtube al artistului Mihai Traistariu.

Nu avem un numar limita de momente pentru preselectie. Puteti sa va inscrieti cu cate momente vreti, crescandu-va astfel sansele sa mergeti in semifinala si finala.
În urma preselecțiilor, pe baza MEDIILOR DE LA JURIU si a VOTURILOR DE LA PUBLIC, vom selecta pentru SEMIFINALA ... primele 50 de momente artistice din clasamentul general.

 

ETAPA a II - a : SEMIFINALA

Concurentii vor avea de trimis alte filmari ( sau aceleasi ) ... dar de data asta ... doar LIVE. Apoi, exact la fel ca la preselectie, momentele trimise de concurenti vor fi notate de catre cei 50 de jurati. De data asta, MIHAI TRAISTARIU va fi cel care va vorbi la fiecare semifinalist in parte.

Jurații vor nota fiecare moment în parte iar noi vom trece notele intr-un tabel. Va urma iarasi VOTUL PUBLICULUI pentru etapa SEMIFINALA. Acesta va dura 10 zile si va conta 50% din media finala.

In urma centralizarii notelor de la juriu si a voturilor de la public ( 50 % - 50 % ) vom afla ce momente sunt suficient de bune ca să meargă în FINALA.

Momentele cu jurizarea din SEMIFINALA vor fi incarcate pe contul oficial de youtube al artistului Mihai Traistariu.

În urma SEMIFINALEI, pe baza MEDIILOR DE LA JURIU si a VOTURILOR DE LA PUBLIC, vom selecta pentru FINALA ... primele 20 de momente artistice din clasamentul general.

 

ETAPA a III - a : FINALA

Concurentii vor avea de trimis alte filmari ( sau aceleasi ) ... doar LIVE. De data asta, ei- CONCURENTII vor fi cei care vor vorbi despre ei. Ne vor trimite, pe langa momentul artistic, un filmulet scurt, de 1-2 minute, in care vor spune cateva lucruri despre ei.

La MAREA FINALA, castigatorul va fi ales doar de PUBLIC ... exact ca la concursurile mari de talente, de genul : ROMANII AU TALENT, VOCEA ROMANIEI, X FACTOR, EUROVISION, SANREMO etc.

VOTUL PUBLICULUI pentru etapa FINALA va dura 10 zile.

La finalul celor 10 zile, cel aflat pe primul loc la PUBLIC ... va fi declarat MARELE CASTIGATOR.

Momentele din FINALA vor fi incarcate pe contul oficial de youtube al artistului Mihai Traistariu.

 

INSCRIERE :


În acest sens, dorim de la tine următoarele :

1. Numele, vârsta, localitatea.


2. O filmare sau mai multe cu tine, trimisă către noi ...

- pe watsapp :   0737.803.413 - Mihaela Florea

sau

- pe e-mail :   m.traistariu@gmail.com


Cu cât ne trimiți mai multe filmări, cu atât șansele tale de a ajunge în semifinala sau finală ... cresc. Pentru ca vei intra, astfel, in semifinala sau finala cu mai multe momente.


3. Taxa de 100 ron, pentru fiecare moment în parte.

Ea va fi depusă in banca, în contul :


RO62 BTRL RONC RT05 2924 8001


obligatoriu cu mențiunea TAXĂ CONCURS + Nume concurent.

Titular : SC MIHAI TRAISTARIU SRL, CUI: RO22755540, J13 / 3895 / 2007
Cand taxa se vireaza in cont, trebuie emisa factura si-n acest caz avem nevoie si de datele de buletin ale celui care depune : NUME, CNP si ADRESA. Multumim pentru intelegere !

* În caz de retragere din concurs, taxa nu este returnabilă.

( Nota: Taxa de concurs include jurizarea momentului artistic, montajul video pentru fiecare moment in parte, implementarea sistemului de vot, cheltuieli de organizare )

ATENTIE !

Ultima zi de inscrieri este 31 ianuarie 2023.


Toți candidații înscriși vor primi diplome, după fiecare etapă de concurs : preselecții, semifinala, finală.

Candidatul care întrunește cel mai mare punctaj la etapa finală ... va fi declarat câștigătorul concursului MIHAI TRĂISTARIU CAUTĂ O VEDETĂ.
De el, ea sau ei ... se va ocupa însuși Mihai Trăistariu.
În funcție de talentul câștigătorului ( muzică vocală, instrumentală, dans, teatru etc ) ... vom reuși să construim împreună un premiu consistent, constând în apariții tv, un duet cu Mihai Trăistariu, apariția într-un videoclip de-al lui Mihai Trăistariu, participarea în deschiderea unui concert Mihai Trăistariu ... și tot așa.

 

SUCCES !

Si fie ca cel mai bun sa castige !