AJUTOR pentru ANIMALE !!!


 

Doneaza 2% pentru zoo-terraAsociatia de protectie a animalelor  ZOO-TERRA  din Constanta are nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet ! Are 250 de caini salvati de pe strazi, functioneaza de peste 10 ani pe raza judetului Constanta insa, de-o vreme, nu mai face fata cu cheltuielile !

A ajuns, practic, la capatul puterilor ! Si de parca toate astea nu erau de ajuns, cele doua pensionare care detin asociatia sunt pe cale sa fie evacuate, cu tot cu catei, din spatiile luate cu chirie - unde tin bietele animale, de niste vecini care le tin numai in reclamatii peste tot, ba la politie, ba la primarie, ba pe la diverse alte autoritati !

Gandeste-te ca sunt doar doua pensionare iar minuscula lor remuneratie primita de la STAT nu acopera nicicum hrana, vaccinarea, sterilizarea, tratamentele, medicamentele pentru atatia caini ! Nici nu stiu cum au reusit pana acum ! Asociatia a ajuns la capatul puterilor !

Fara ajutorul celor cu suflet mare nu pot merge mai departe iar cei 250 de caini vor ajunge pe mana criminalilor !

Asa ca ... Apelam la sufletul si bunavointa celor care iubesc sau macar indragesc animalele si le cerem un minim ajutor.

 

Poti dona oricat prin 3 modalitati diferite : 

1. In contul bancar al asociatiei, deschis in LEI la Garanti Bank ... La depunere treci asa :

- codul IBAN : RO70 UGBI 0000 0320 0895 5RON

- C.U.I. : 27139427

   - denumirea : Asociatia de protectie a animalelor " Zoo-Terra ".

2. Daca locuiesti in Romania sau in strainatate, poti dona in orice moneda, in contul lor de Paypal : asociatia.zoo.terra@gmail.com   
Daca nu ai PayPal, iti poti face gratuit, in cateva secunde, accesand link-ul www.paypal.com 
E cel mai utilizat, acceptat si recunoscut site de plati la nivel mondial. Lucreaza cu toate bancile din lume iar asta spune totul.

3. Donand 2 % din impozitul pe venit ... 
Poate nu stii, dar 2% din impozitul tau pe venit este directionat automat catre diferite companii non-profit. De ce sa-i lasi sa plece oriunde ? Directioneaza-i catre un scop bine tintit ! Ai aici formularele : 230 ( în cazul impozitului pentru salarii, daca esti persoana fizica ) sau formularul 200 ( daca esti persoana fizica autorizata [ PFA ] si ai venituri din alte activitati ). Sunt completate deja cu datele noastre ! Nu ramane decat sa le completezi cu un pix cu datele tale ! Da click pe ele si salveaza-le la tine in calculator ! 

 

Descarca formular Zooterra230-1     Descarca formular Zooterra230-2

Descarca formular Zooterra230-1                                         Descarca formular Zooterra230-2

 

Descarca formular Zooterra230-3   Descarca formular Zooterra230-4

 

Descarca formular Zooterra230-3                                         Descarca formular Zooterra230-4 

Instructiuni de completare:                                               
- Pentru ca formularul să fie validat de Administratia Financiară si fondurile directionate către ZOO-TERRA, trebuie să completezi de mână, cu MAJUSCULE, citet si corect.                            
- Se completează în două exemplare, din care unul rămâne la tine. 
- Anul la care se face referire in formular este 2015, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2015, conform fisei fiscale.


Forumularul 230 – venituri din salarii: completeaza cu datele de identificare (pct. I) si semnatura. Restul rubricilor nu sunt obligatoriu de completat.
Forumularul 200 – alte venituri in afara salariului: in acest caz sunt importante instructiunile de la finalul formularului; se completează la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III "Destinatia sumei reprezentând 2% din impozitul pe venitul anual datorat".


Suma corespunzătoare pentru 2%: dacă nu cunoasteti suma, puteti lăsa căsuta necompletată. Conform articolului 84, alin. 3 din Codul fiscal: "...Organul fiscal competent are obligatia calcularii, retinerii si virarii sumei reprezentand pana la 2% din impozitul datorat ..." 

Instructiuni de depunere/ expediere. Ai 3 modalitati :

1. Declaraţia se depune direct la registratura organului fiscal unde ai domiciliul stabil (cel din buletin sau CI). Administratia Financiară de care apartii este cea din localitatea de domiciliu.


2. Declaratia se trimite prin postă, prin scrisoare recomandată, către Administratia Financiară de care apartii. Adresele Administratiilor Financiare le gasesti usor pe Google.


3. Daca nu ai timpul necesar sa te ocupi de treaba asta ... ne poti trimite noua declaratia completata si ne ocupam noi ! O trimitem noi prin posta la Administratia financiara din localitatea ta. Tiparesti formularul la imprimanta, completezi cu pixul paragraful I cu datele tale, treci data si semnezi acolo unde scrie : Semnatura contribuabil. Odata completat, fotografiaza sau scaneaza formularul si trimite-l pe e-mail-ul nostru ( asociatia.zoo.terra@gmail.com ) sau pe Facebook ( www.facebook.com/asociatiazooterra ).


4. Dacă ai nevoie de îndrumare în acest demers, îti stam la dispozitie.

Distribuie mai departe !  Poate asa vede mai multa lume si ne sprijina !wink

 

Multumim din suflet !
Animalutele noastre vor fi mai mult decat recunoscatoare ! 
Dumnezeu sa te binecuvanteze !

heartAsociatia " ZOO-TERRA "heart

ATENTIE ! Toată operaţiunea este gratuită, iar dacă nu redirecţionezi cei 2% din impozitul pe venit se direcţionează automat către stat. Data limită de depunere a formularelor este undeva prin luna mai, 2016

Posted in Blog on Feb 17, 2016

We're on social networks